X
تبلیغات
رایتل
























>>>~ انعکاس آب ~<<<

! هنوز هم نمی دانم هر سال که می گذرد یک سال به عمرم اضافه می شود یا یک سال از عمرم کم می شود

این روش با صرفه تر است و مقدار پنیر در یافتی در مقابل با روش قبلی بیشتر است 


دولیتر شیر راکه در قابلمه ریخته ایم روی گازمی گذاریم تا با حرارت ملایم گرم شود

از داروخانه قرص مخصوص تهیه پنیر را خریداری کنید یک چهارم قرص را با 4قاشق آب و یک قاشق چایخوری نمک بگذارید حل شود

شیر نباید جوش بخورد اینقدر که کمی دست آدم احساس گرمی کندهم زده تا حرارت شیر در ظرف یکسان باشدزیر گاز را خاموش کنید سپس محلول مایه را اضافه کرده هم بزنیدو درب قابلمه را بگذارید و روی آن را بپوشانیدو مثل ماست در جای گرمی گذاشته و اجازه دهید ببندد بعداز حدود یک ساعت با کارد برش هایی به مایه بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید

ممکن است زمان بسته شدن برای شیر با در صد چربی متفاوت باشد ولی صبر داشته باشیدزمانی که برشهای شما جمع شد و آب زرد رنگی مابین برشها ایجاد گردید با ملاقه آرام مایه را درون پارچه لطیف را که در آبکش گذاشته ایدبریزید مطمئن شوید که پنیر به اندازه کافی بسته شده یکی از آن راهها این است که آب اضافی آبکش را بررسی کنید اگر زرد رنگ بود بسته شده اگر به سفیدی می زد یعنی محتوی شیر است پس هنوز بسته نشده است پس اگر بسته نشده بود مایه را به درون قابلمه برگردانید

و باز هم صبر کنید و پس از بسته شدن مایه را درون پارچه ریخته و لبه های پارچه را برگردانید و یک بشقاب سنگین روی ان بگذارید و اجازه دهید به آرامی عمل حذف آب صورت پذیردپس از اینکار پنیر را برش داده و با توجه به ذائقه خود در صورت تمایل باز نمک استفاده کنیدودر ظرف در داری در یخچال گذاشته بگذارید سرد شود

نوشته شده در 9 آبان 1389ساعت 19:15 توسط دختر پاییز نظرات (1)


Design By : Pichak